Bine aţi venit,
           dragii noştri prieteni !

Ne adresăm vouă, absolvenţilor entuziaşti de liceu, prietenilor şi viitorilor noştri studenţi şi vă mulţumim că aţi acceptat să primiţi oferta noastră.
A alege o facultate, a te îndrepta către o anume specializare în cadrul acesteia înseamnă a selecta o carieră, o direcţie de dezvoltare personală şi un drum spre succes. Momentul este foarte important, iar alegerea trebuie făcută cu mintea şi cu sufletul, cu înţelepciune şi cu încredere în viitor.
Facultatea de Inginerie Industrială și Robotică, facultatea noastră, împlineşte în acest an venerabila vârstă de 55 de ani. De peste o jumătate de secol aici se formează specialişti care pot ocupa funcţii dintre cele mai diferite, de la proiectantul strungului carusel cu masa de 16 metri la responsabilul cu managementul calităţii într-o companie producătoare de lactate, de la tehnologul care a urmărit fabricarea jucăriilor fratelui nostru la ofiţerul de credit care i-a supervizat tatălui dosarul, ajutându-l să obţină un împrumut de la bancă.
Facultatea este recunoscută pentru seriozitate, atenţie acordată studenţilor, preocupare pentru îmbunătăţirea continuă a activităţii, deschidere spre nou şi oportunităţi oferite după absolvire. Generaţie după generaţie, absolvenţii noştri, ingineri, au dus faima Facultăţii IIR de-a lungul lumii, din Canada până în China şi din India până în Brazilia.
Vă invităm să vă alăturaţi echipei noastre, iar dacă o veţi face, vă spunem doar că aţi ales bine şi ne vom strădui să nu vă dezamăgim.
Apoi, vă vor convinge faptele. Veţi afla că nu pregătim specialiști pentru prezent, ci pentru viitor. Şi că suntem mândri să vă pregătim pe voi.

Vă aşteptăm cu drag !