Firma de Proiectare pereti-cortina si fatade ventilate ALU GLASS TECHNIK S.R.L. (cu sediul in Bucuresti) doreste sa angajeze un numar de 4-5 tineri ingineri proaspat absolventi sau chiar actuali studenti din ultimul anul.

Conditiile necesare sunt:

1.    sa fie proaspat absolvent (inscrisi eventual la MASTER) sau inca student al uneia dintre facultatile tehnice din cadrul Universitatii POLITEHNICA Bucuresti (ex.: Inginerie Industrială și Robotică, Inginerie Mecanica si Mecatronica, Inginerie Aerospatiala, Transporturi etc.);

2.    sa cunoasca software-ul AutoCAD (atat 2D cat si 3D la un nivel cel putin mediu sau avansat - recomandabil). In cazul in care persoanele care sunt interesate cunosc si INVENTOR (la un nivel cel putin mediu), acest lucru reprezinta un aspect benefic in vederea angajarii.

Toti cei interesati pot trimite un C.V. pe adresa de email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   precizand obligatoriu datele lor de contact (numar mobil si email) pentru a putea fi contactati direct de catre patronul firmei, respectiv dl.ing. Mihai PREDA.